RLB KONCERT A CSEKÓBAN

Teltházas utószilveszteri koncertet adott az RLB zenekar január 16-án, a Csekovszky Árpád Művelődési Házban. A zenekarral először működött közre vendég fellépőként Tánczos István, az Ismerős arcok szaxofonosa. A következő RLB-koncert február 13-án, pénteken, a farsang jegyében lesz!

Még Abaházi Csabát is meglepte, mennyien jöttek el az RLB, vagyis a Riz Levente és barátai zenekar immár hagyományosnak tekinthető utószilveszteri bulijára. A jegyek már napokkal a koncert előtt elfogytak. Közel háromórás zenei élményben lehetett része a közönségnek, erről az énekes Abaházi Csaba, a szólógitáros Mirák József, a basszusgitáros Takáts Botond, billentyűs hangszereken Riz Levente polgármester, valamint a doboknál Martonosi László, „Lala” gondoskodott.

Lord, Edda, Ákos, Bon Jovi, Sing Sing és a többiek. Ismét a legnagyobb slágerek csengtek fel az RLB tolmácsolásában, a Bikini: Fagyi című slágerét pedig Tánczos István, az Ismerős Arcok rockzenekar szaxofonosának vendégszereplésével adták elő.

Az RLB egyébként már tervezi a saját dalokat. Ezeket Mirák József szólógitáros írta, aki egyébként ezúttal is hibátlanul pengette le a koncertet.A koncert után tombolát is húztak. A szerencsések pl. RLB DVD-vel gazdagodtak. Utána  Borvári László lemezlovas szórakoztatta a bulizókat.