SZÍNPADI ÉS TÉRPROGRAMOK

Advent Rákosmentén 2014

Ünnepeljünk együtt a Fő téren!
november 29 – december 24.

 

2014. NOVEMBER 29. SZOMBAT

 10:00 MEGNYITÓ

10:30: PICCOLINO VÁROSI FÚVÓSZENEKAR – BARTÓK BÉLA AMI

11:00 VAGA BANDA GYERMEKMŰSORA

Gólyalábasok, óriásbábosok, muzsikaszó! Rákosmentén is bemutatkozik a VAGA BANDA, akik több mint 10 éve Magyarország legkedveltebb vásári csapata, a nevetőizmok fitneszgurui, a gyereksereg kedvenc pofái, az igazi hórihorgas hóhányók!

 12:00 ROBOGÓ ÓVODA KICSINYEINEK MŰSORA

13:00 CSICSERGŐ ÓVODA KARÁCSONYI ELŐADÁSA

13:30 HÓFEHÉRKE ÓVODA ÜNNEPI MŰSORA

15:00 CRAZINESS FOR NEIGHBOURS ZENEKAR, GÁBOR MÁRKÓ ÉNEKES KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL – BÉKÉSY GYÖRGY SZAKKÖZÉPISKOLA

15:30 PIXIEDANCE TÁNCISKOLA BEMUTATÓJA

16:20 KISS LÁSZLÓ ÉS MÁLINGER ANITA ÉNEKESEK MŰSORA

17:00 AZ ELSŐ ADVENTI GYERTYA MEGGYÚJTÁSA

18:00 TŰZZSONGLŐRÖK – TŰZFÉSZEK TÁRSULAT

A Tűzfészek Társulat az ország egyik legrégebbi tűzzsonglőr csapata. A képzett cirkuszi művészekből álló csoport repertoárjában tűz show szerepel. Nagy tűzerejű eszközökkel, dinamikus koreográfiával, akrobatikával és látványos pirotechnikai hatásokkal szórakoztatnak a tűzzsonglőrök. Egyedülálló jelmezeik és minőségi koreográfiáik különféle rendezvények – idén a rákosmenti adventi vásár - fényét emelik.

19:00 PÁL DÉNES KONCERTJE         

2012-ben a Voice, Magyarország hangja című tehetségkutatón tűnt fel. A mély érzésekkel teli, fiatal énekes szerénységével, kifinomult stílusával és egyedi hangjával – Mező Misi vezetésével – győztesként fejezte be a műsort. 2013-ban az MTV Dal című műsorában duett partnerével a döntőig jutott. A 2014-es Dal című műsorban másik slágere, a Brave new world a döntős produkciók közé került, az idei Sztárban sztár-t pedig elsöprő fölénnyel nyerte meg. A lehengerlően sokszínű énekes itt a Fő téren is garantáltan a közönség kedvence lesz.

2014. NOVEMBER 30. VASÁRNAP

 14:30 „BŰVÖS ÉJ” – KARÁCSONYVÁRÓ DALLAMOK A KOMOLY ÉS KÖNNYŰZENE VILÁGÁBÓL – A DIADAL ÚTI ÁLTALÁNOS ISKOLA ZENÉS, ÉNEKES ELŐADÁSA

15:30 LESKÓ-DELY TERCIA, LESKÓ GÁBOR és a TARSOLY ZENEKAR – KONCERT ÉS TÁNCHÁZ

A Tarsoly zenekar 4 éve alakult a váci Pikéthy Tibor Zeneművészeti Szakközépiskola és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem volt és jelenlegi hallgatóiból. A banda néhány tagja Galgamenti vonatkozása révén ez lett a formáció kiindulópontja, emellett a magyar nyelvterület minden szegmensével foglalkoznak. 2010-ben Nívó-díjjal tüntették ki őket, 2011-ben a Folkbeats Tehetségkutató Versenyen 4. helyezést értek el, 2012-ben a Fölszállott a páva tehetségkutató középdöntős zenekara voltak. A koncertet Leskó-Dely Tercia népzenész és Leskó Gábor néptáncos fűszerezik autentikus ritmusokkal, majd táncházzal.

 16:55 RIZ LEVENTE POLGÁRMESTER KÖSZÖNTŐJE

17:00 ALMA EGYÜTTES GYERMEKKONCERTJE

A közel húsz éve alakult Alma Együttes kezdetben felnőtteknek zenélt, de egy véletlen felkérés kapcsán olyan sikeres gyerekkoncertet adtak, hogy azon nyomban több másik felkérés is érkezett, és rövid időn belül azon kapták magukat, hogy már szinte csak gyerekkoncertjeik vannak.A Ma van a születésnapom című daluk több mint 11 millió letöltéssel az egyik leggyakrabban megosztott hazai tartalom a közösségi oldalon. A zenekar évi 300 telt házas koncertet ad itthon és külföldön.

 19:00 MADRASS ZENEKAR ÉLŐ KONCERTJE                      

A 2007-ben alakult, világzenét játszó zenekar stílusában hangsúlyos a magyar és balkáni népzene hatása, amelyet ők jellemzően rockzenei formába öntenek. Zenéjükben indiai motívumok is fellelhetőek, nevük pedig ennek megfelelően egy indiai városra utal. A Madrass zenekar két nagylemezt jelentetett meg eddig, és számos klubkoncerten találkozhatott már velük a közönség. A koncert különleges élményt nyújt majd kerületünkben is a változatos zenei műfajok és dallamvilágok keveredését szerető publikum számára.

 

2014. DECEMBER 06. SZOMBAT

11:00 KALANDPARK JÁTSZÓHÁZ – ATUS BOHÓC

Atus bohóc a rákoskeresztúri Kalandpark Játszóház szülinapi zsúrjainak kedvenc szereplője. Fergeteges műsorán gyerekek és felnőttek egyaránt jól szórakoznak, hiszen interaktív módon avatja be produkciójába a nézőket.

11:30 SZÍNPAD-, LÁTVÁNY- ÉS DISCO-TÁNC – BEMUTATKOZIK MOLNÁR ANDREA TÁNCISKOLÁJA, A TAMINGOO DSC

12:00 kARÁCSONYI DALLAMOK FURULYÁN – CZIMRA GYULA ÁLTALÁNOS ISKOLA

12:30 NÉPTÁNC - NÉPI GYERMEKJÁTÉK-FŰZÉS A PIROSKA ÓVODA KICSINYEIVEL

13:30 AZ ÜDVHADSEREG RÁKOSCSABAI GYÜLEKEZETÉNEK ZENÉS, ÉNEKES MŰSORA

14:00 RÁKOSHEGYI REZEDÁK DALKÖR KARÁCSONYI ELŐADÁSA

14:45 KÖRÚT A KARÁCSONYI KULTÚRKÖRBEN - PÉK DUDÁS ZSUZSI ÉS JUHÁSZ BALÁZS HAGYOMÁNYŐRZŐK INTERAKTÍV MŰSORA                                

Bartók Béla egyik legtöbbet kutatott népi hangszerén, a kecskedudán játszik archaikus és jól ismert karácsonyi dallamokat rákosmenti kecskedudásunk, Pék Dudás Zsuzsi, a Fölszállott a páva egykori versenyzője, valamint tanítványa, Juhász Balázs sopronkövesdi dudás. A sajnos mára már feledés homályába és a múzeumok vitrinjébe zárt múlt elevenedik meg a két fiatal hagyományőrző, népzenész játékával.

16:00 MIKULÁS A FŐ TÉREN         

Az adventi vásár talán legkedveltebb gyermekprogramjaként idén december 6-án is várja a gyerekeket a Mikulás a Fő téri forgatagba. Újfent közös énekléssel várjuk a nagyszakállút Rákosmente szívébe, aki finomságokkal teli puttonnyal érkezik, és persze sok-sok meglepetéssel készül a lurkóknak.

 16:00 HEVESI IMRE GYERMEKKONCERTJE   „… Az igazán vidám gyerekműsorok, baba-mama foglalkozások varázslója…”,  Hevesi Mosolygós Imre ad koncertet az adventi díszbe öltözött Fő téren. Miről híres Imi Bácsi? Csupa vidám dologról, a kedves gyerekdalairól, az egyre több helyen felbukkanó baba-mama foglalkozásairól, a felejthetetlen óvodai műsorokról, a kicsiknek és nagyobb gyerekeknek szóló versmondásairól, rendhagyó irodalom óráiról, na és persze a folytonos mosolygásáról…

 

 17:00 A MÁSODIK ADVENTI GYERTYA MEGGYÚJTÁSA

17:30 SZŐKE RICHIE ÉNEKES MŰSORA

  18:00 BEBE KONCERTJE

A Magyarország egyik legjellegzetesebb hangjával rendelkező Abebe Dániel, alias Bebe elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa magát és saját dalait a Back II Black zenekar nélkül is. Hosszú évek óta dédelgetett vágya vált valóra azzal, hogy 2014-ben elindította szólókarrierjét, és álmai megvalósításának útjára lépett.

 

19:00 JÉGDISZKÓ                   

Jégpálya, diszkófények, dj, forralt bor, korcsolyázás és bemutatók. Ezeket kínálja idén is a Mikulás-napi JÉGDISZKÓ a Fő téren, ahol a dj pult mögött ezúttal Borvári László kerületi lemezlovas gondoskodik az igazi party hangulatról. Csússzatok be egy jó bulira!

JÉGTÁNCOL BACSA CLAUDIA MŰKORCSOLYÁZÓ

Ugyanezen az estén - sőt Szilveszterkor is- a különleges fényekkel megvilágított rákosmenti jégpályán Bacsa Claudia műkorcsolyázó csillogtatja meg tudását ünnepi kűrjével. Claudia kezdetben egyesületekbe járt, majd 2012 decemberében kapott egy Dél- Amerikába szóló felkérést, így 2013-ban fél éven át a The Russian Circus On Ice - orosz és spanyol jég show hivatásos műkorcsolyázója volt, és olykor 2000 ember előtt is bemutathatta műsorát.

2014. DECEMBER 07. VASÁRNAP

 14:00 JAMLAND HIP-HOP TÁNCISKOLA BEMUTATÓJA

15:00 ÜNNEPI GONDOLATOK - A RÁKOSCSABAI BAPTISTA GYÜLEKEZET ÖSSZEÁLLÍTÁSA

15:30 TORNÁDO HUNGARY - AKROBATIKUS ROCK AND ROLL BEMUTATÓ

16:00 FRECH’ GÁBOR ÜNNEPI SZAVALATAI

16:20 RÁKOSKERESZTÚRI GÖRÖG KATOLIKUS EGYHÁZ ALKONYATI ISTENTISZTELETE

17:30 KERESZTÚRI SZLOVÁK HAGYOMÁNYŐRZŐ ASSZONYKÓRUS ÉS TÁNCCSOPORT

19:00 TOMPOS KÁTYA TRIÓ KONCERT   

 Tompos Kátya, a Nemzeti Színház Jászai Mari díjas színésznője a Valami Amerika 2 című filmben csillogtatta meg először énektudását. A Magányos csónak című dal sokak kedvence lett. 2013-ban, Keresztül Európán címmel jelent meg első önálló szólólemeze. Kátya koncertje egy varázslatos zenei utazás Angliától Oroszországig. Dalok angol, francia, bolgár, magyar, és orosz nyelven. Igazi kalandozás nem csak kelet és nyugat, de a különféle zenei stílusok között is. Napjaink sokszínű Európájának izgalmas zenei lenyomata, egy olyan tükör, melybe jól esik belenézni.

 

2014. DECEMBER 13. SZOMBAT

10:15 BETLEHEMBE MENJÜNK EL... A KŐRÖSI CSOMA SÁNDOR ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM TANULÓINAK NÉPTÁNC MŰSORA

10:30 NÉPTÁNCBEMUTATÓ - PODMANICZKY JÁNOS EVANGÉLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA

11:00 KARÁCSONYI DALLAMOK - A GREGOR JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA CSENGETTYŰ ZENEKARÁNAK MŰSORA 

12:00 "MIBŐL VAN A LEGTÖBB A VILÁGON?", "ÉDES MOSTOHA" - A BARTÓK BÉLA AMI SZÍNJÁTSZÓINAK ELŐADÁSA

12:45 KARÁCSONYVÁRÁS - BÓBITA ÓVODA ÜNNEPI MŰSORA

13:00 A PÁL APOSTOL KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA ZENÉS, TÁNCOS ÜNNEPI ÖSSZEÁLLÍTÁSA, BETLEHEMI ELŐADÁSSAL

14:00 SZABADSÁG SUGÁRÚTI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÜNNEPI MŰSORA

14:30  A GÖRÖG NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT NÉPTÁNCCSOPORTJA ÉS TÁNCHÁZA

15:00  KELTA KARÁCSONY - A JAZZSTEP TSE ÍR SZTEPTÁNC MŰSORA

16:00 KOVÁCSOVICS FRUZSINA GYERMEKKONCERTJE   

Kovácsovics Fruzsina a 2007-es Csillag Születik műsor döntőse volt. Két felnőtteknek szóló lemez után elkészült első gyerekalbuma, az Elfeledett mézescsók, ami a 2013-as év legjobb Gyermek Albuma lett, sőt Fonogram-díjjal is jutalmazták. Fruzsi a koncertjén egy mesevilágba, egy interaktív utazásra hívja a gyermekeket és a gyermeklelkű felnőtteket.

 17:00 A HARMADIK ADVENTI GYERTYA MEGGYÚJTÁSA

17:10 "MIÉNK AZ ÜNNEP" - A RÁKOSKERESZTÚRI REFORMÁTUS GYÜLEKEZET ZENEKARA

18:00 MAGIC DANCE MOZGÁSMŰVÉSZETI STÚDIÓ KARÁCSONYI ÖSSZEÁLLÍTÁSA

A Magic Dance profilja a show-k világából jól ismert és kedvelt táncelemek megtanítása oly módon, hogy akik táncolják - a gyerekek – szívvel, lélekkel és főleg örömmel tegyék. A Magic Dance talán az egyetlen olyan stúdió, ahol szinte mindegyik - a modern, a karakter, és a tematikus - táncstílus is elsajátítható. A táncosok egy igazi karácsonyi összeállítást mutatnak be az adventi vásár színpadán.

 19:00 FERENCZI GYÖRGY ÉS A RACKAJAM KONCERTJE

Ferenczi György énekes, egyben a világ egyik legjobb szájharmonikásaként kitüntetett zenész a Rackajam együttessel 2005 óta játszik közösen fúziós zenét, amiben fontos szerepet tölt be a magyar népzene. Akusztikus hangszereken adják elő a blues klasszikusokat és saját hangszerelésű dalaikat. Számos esetben magyar költők verseit választják dalszövegül, hogy ezzel népszerűsítsék a magyar irodalmat.

 

 2014. DECEMBER 14. VASÁRNAP

 13:30 BETLEHEMI MŰSOR – PODMANICZKY JÁNOS EVANGÉLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ÓVODA 

14:00  "LÉLEKEMELŐK" - SZIMETROM MŰVÉSZETI EGYESÜLET ZENÉS ÖSSZEÁLLÍTÁSA

14:20  VADALMÁK CITERAZENEKAR ÉS NÉPIÉNEK CSOPORT - BARTÓK BÉLA AMI

16:00 MUCK TRIÓ - JAZZKONCERT

A progresszív jazz trió tagjai: Muck Ferenc – szaxofon; Gayer Ferenc – bőgő; Martonosi György – dob. A három zenész a magyar zenei élet emblematikus alakja. Muck Ferenc évtizedek óta élvonalbeli szaxofonos Magyarországon. Gayer Ferenc a Budapest Ragtime Band vezetője és bőgőse. Martonosi György több jazz együttesben szerepelt, mint ütőhangszeres, a magyar zenei élet közismert személyisége, a Jazzpresszó és a Dobosok Farsangjának főszervezője.

 17:00 DISZKÓ-ÉS DIVAT-TÁNC - ANGEL DANCE TÁNCISKOLA

17:30 ZUMBA BEMUTATÓ VIEIRA LÍVIÁVAL

18:00 "AZ ISTEN MAGA NÉZ RÁNK" - A RÁKOSLIGETI REFORMÁTUS GYÜLEKEZET KONCERTJE

19:00 DŰVŐ ZENEKAR KONCERTJE           

Az 1979-ben alakult Dűvő Zenekar magyar népzenét játszik, hagyományőrző stílusban. Repertoárjukban a Kárpát-medence minden etnikumának zenéje megtalálható. A Dűvő 1983-ban nyerte el a „Népművészet Ifjú Mestere” címet, és kétszer kapták meg a „Kiváló együttes” kitüntetést.

 

 2014. DECEMBER 20. SZOMBAT

 11:00 EASE OF BREATH EGYÜTTES - BALASSI BÁLINT NYOLCÉVFOLYAMOS GIMNÁZIUM

12:00 RÁKOSLIGETI KATOLIKUS KÖZÖSSÉG GITÁRZENEKARA

12:30  HOLLE ANYÓ - AZ ÚJLAK UTCAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ELŐADÁSA

13:00 BARANTA - HAGYOMÁNYOS HARCMŰVÉSZETI BEMUTATÓ A MAGYAR HARCOS SPORTEGYESÜLET BARANTA SZAKOSZTÁLYÁVAL

14:15 "lÉGY JÓMINDHALÁLIG" - A ZRÍNYI MIKLÓS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS A BARTÓK BÉLA AMI SZÍNJÁTSZÓINAK ELŐADÁSA

14:45 ZSUZSA MIHÁLY ARANYKOSZORÚS NÓTAÉNEKES MŰSORA

Zsuzsa Mihály 1987 óta él Rákoskerten. 2009-ben a kerületrész díjával tüntették ki a Rákoskertről szóló dalaiért, énekes-színészként szerte az országban, valamint kerületi rendezvényeken is egyaránt fellép. Öt éve vezeti a Rákoskerti Dalos Klubot.

 16:00 PETRUSKA ANDRÁS KONCERTJE

Petruska Andrástól már megszokhattuk, hogy koncertjei az egyedi játéktechnika, a szakmai virtuozitás, és a határtalan fantázia, a humor ötvözetei. A művész karácsonyi repertoárját a magas szakmai értékek és a játékos humor mentén állította össze. Sajátos és igazán ünnepi hangulatú kompozíció ez, melyben helyet kapnak egyik részről a saját szerzeményei, amelyeket folytonossággal karácsonyi klasszikusok szőnek át, másrészt karácsonyi dalok is, amik pedig nagyon közvetlen és őszinte módon válnak Andris sajátjaivá a színpadon.

 17:00 A NEGYEDIK ADVENTI GYERTYA MEGGYÚJTÁSA

17:15 PÉK DUDÁS ZSUZSI TÉRZENÉJE                     

Ismert kerületi kecskedudásunk ezen az estén térzenével szórakoztatja a látogatókat, és a Kárpát-medence dudás karácsonyi hagyományaiból ad ízelítőt páratlan ősi hangszerén.

 

 19:00 TÁRKÁNY MŰVEK ÉLŐ KONCERTJE        

Friss, életigenlő népi jazz, bartóki alázat, kortárs szövegek, modernitás. Ezek a kincsek mind tartópillérei a 2008-ban alakult Tárkány Művek zenei világának. 2012-ben Prima Primissima Junior díjjal ismerték el őket. 2012 szeptemberében a Tárkány Művek új számait bemutató CD Nagy-Britanniában is megjelent, azóta pedig csak gyarapodott új és új albumaik száma. A Tárkány-Kovács Bálint cimbalmos nevével fémjelzett elismert, fiatal dzsessz- és népzenészek alkotta lelkes csapat egy magyar szuvenírnek, különleges kincsnek számítanak, élőben pedig ugyanolyan különleges zenei élményt nyújtanak majd, mint a lemezen.

 2014. DECEMBER 21. VASÁRNAP

 14:30 ROCK LÍVIA ACOUSTIC koncertje             

A Rock Lívia Acoustic kerületi zenekarként egyedi hangzásvilágot képvisel, mind a saját számok írásában, mind a feldolgozások előadásában – a Fő tér színpadán jazz, rock, blues, funky, acoustic, az élen Rock Lívia megkapó hangjával.

 15:00  ÖSSZEFOGÁS ÓVODA KICSINYEINEK MŰSORA

15:30 MISSIO CANTORUM VEGYESKAR, BARTAL LAJOS KARNAGY VEZETÉSÉVEL

16:00  DOMOKOS BERTA NÉPDALCSOKRA

17:00 KOLOMPOS EGYÜTTES ADVENTI KONCERTJE

A Kolompos néphagyományokon alapuló zenés, játékos műsoraiban a gyermekek a legfontosabb résztvevők - szerepelnek, énekelnek, muzsikálnak az együttessel. A vidámság és a gyermekek iránti szeretet hatja át előadásukat, így a Kolompos igazi szórakozást nyújtva lopja be a nézők szívébe hajdani muzsikáink, dalaink szeretetét. Karácsony közeledtével az együttes legkedvesebb szerzeményeit és a régi téli szokások játékait kötötte csokorba, amelyet nagy szeretettel nyújt át kicsiknek és nagyoknak.

  19:00   AZ ÖRÖKSÉG EGYÜTTES NAGYKONCERTJE

Az Örökség a Kormorán együttes tagjaiból alakult, folytatva annak eszmeiségét és hangzásvilágát, ám kiegészítve saját gondolataikkal és zenei ötletekkel. Igazi folk-rock, nemzeti rock formáció. Repertoárjukban a már jól ismert dalok és új szerzemények is megtalálhatóak, amelyekben ötvözik a népies hangzást a rockzenével. Élő nagykoncertjük méltó zárásaként szolgál a 2014-es Advent Rákosmentén rendezvénynek.

 

SZILVESZTERI PROGRAMOK:

BULI A FŐ TÉREN - SZILVESZTER RÁKOSMENTÉN 2014 

 19:00 A LEMEZJÁTSZÓNÁL BORVÁRI LÁSZLÓ

A szilveszteri mulatságon a kerületben már jól ismert lemezlovas, Borvári László műsorvezető szórakoztatja majd a térre látogatókat, kivételes performanszával megalapozván az igazi buli hangulatot. A moderálás mellett a dj pultnál gondoskodik olyan zenei repertoárról, mely mind a fiatalokat, mind az idősebb korosztályt garantáltan táncra hívja majd.

 20:00  THE BEATERS BAND - BEATLES SHOW

A The Beaters Band zenekar egy hamisítatlan Beatles tribute zenekar. Múltjuk közel 10 évre tekint vissza, amelyben számos nagy sikerű külföldi koncert is szerepel Hollandiától Görögországig. Koncertjeiken céljuk egy olyan atmoszféra megteremtése, ahol mindenki visszarepülhet azokba a bizonyos '60-as évekbe, és eltölthet ott másfél órát kedvenc Beatles dalai körében!

 21:30 A LEMEZJÁTSZÓNÁL BORVÁRI LÁSZLÓ

22:00  NEW LEVEL EMPIRE ÉLŐ NAGYKONCERTJE

A New Level Empire 2012 nyarán azzal a céllal jött létre, hogy zenekari formátumban, hangszeres megoldásokkal vigye színpadra a mostanában szinte kizárólag dj-k által bemutatásra kerülő minőségi dance vonalat - így a live act team gitárral, billentyűvel és elektromos dobbal kelti életre az elektronikus zenét. 2013 őszén állt össze a csapat jelenlegi formája. A banda tagjai a hazai popélet különböző területeiről érkeztek, így talán pont ebben rejlik izgalmas csapatmunkájuk. A már a tévéből és rádióból is jól ismert modern dance alapok nyugvó zenéjük méltóképpen teszi egyedivé a rákosmenti szilveszteri mulatságot is.

23:00 DJ. DOMINIQUE ÉS DJ. HUDÁK

Várkonyi Attila, a népszerű dj 1985 óta dolgozik lemezlovasként és ceremóniamesterként. Igazán az Egyesült Államokban kezdett először cd-ről zenélni. Számos külföldi országban szerepelt, világhírű dj-kel dolgozik együtt. Partyjaiban – mint azt már itt Rákosmentén is megtapasztalhattuk nem egyszer- magyar és külföldi zenék a legkülönfélébb stílusokban szerepelnek. Szilveszter estéjén a pult mögött újfent elválaszthatatlan barátjával, a kerületi kötődésű Dj Hudákkal keverik a ’80-as évektől napjaink slágereit.

23:55 ÜNNEPI KÖSZÖNTŐ

 00:00 HIMNUSZ

00:05 TŰZIJÁTÉK 2015

00:20 – 02:00 FERGETEG-PARTY DJ. DOMINIQUE- KAL

 A Fergeteg Party őse az egyetemi évek alatt kezdett kibontakozni, igazán a ’90-es években indult be. Lényege, hogy nem köthető konkrét zenei stílushoz, hanem a jó hangulat a vezérfonal, így a közönség nem csak nézője, hanem résztvevője is a bulinak. Zenéjük házibuli jellegű, repertoárjukban minden megtalálható a retro számoktól napjaink legnagyobb slágereiig. Kedves Rákosmentiek! Ez idén sem csak disco lesz. Ez idén is igazi szilveszteri élmény lesz!