RKSK

Kezdődik a tavaszi bajnoki idény – Március 10-én játssza idei első tétmérkőzését az RKSK

Kilenc mérkőzésből hat győzelem - ezzel az eredménnyel büszkélkedhet 2012-ben az RKSK...

A 4. helyen végzett az RKSK!

A 4. helyen zárta a szezont az RKSK. Rákosmente NB III-as férfi labdarúgó csapata november 26-án, hazai pályán 2-0-ás győzelmet aratott a Felsőtárkány ellen. Az RKSK így a Mátra Csoportban 25 ponttal, csupán egy hellyel lecsúszva a dobogóról zárta a 2011-es évet.

Nem jutott be a legjobb 16-ba az RKSK - De már a mostani eredmény is történelmi pillanat

0-1 lett az október 26-ai, Sport téri Rákosmente (NBIII) - Kaposvár (NBI) labdarúgó mérkőzés eredménye. A rendes játékidő egyik csapatnak sem hozott eredményt. Az összecsapás egyetlen gólját a Kaposvári Rákóczi FC a kétszer 15 perces hosszabbítás 25. percében lőtte. Az RKSK esélye ezzel egy ideig elszállt, hogy a Magyar Kupában a legjobb 16 közé jusson, ám azt nem szabad elfelejteni, hogy az NBIII-as csapat soha ilyen jól nem állt még a tabellán.

Az év mérkőzése - Rákosmente - Kaposvár, október 26. 14:00, Sport tér. 3.

Rákosmente NBIII-as férfi labdarúgócsapata, az RKSK hazai pályán fogadja október 26. (szerda) 14 órakor a NB I-es Kaposvári Rákóczi FC-t. A tét a Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutás. (A belépés díjtalan!)

5. helyen az RKSK

Az 5. helyre kapaszkodott fel az RKSK NB III-mas férfi labdarúgó csapata a Mátra Csoportban. A hétvégén, hazai pályán a Gyöngyös ellen sikerült 1-0-ra nyerni Rákosmentének. A gólt Less Tamás lőtte. A csapatnak jelenleg 11 pontja van.

A legjobb 32 magyar csapat közé került az RKSK!

4-1 arányban ütötte ki Rákosmente NB III-mas férfi labdarúgó csapata az NB II-es Újpest FC B csapatát, amellyel a legjobb 32 közé kerültek a Magyar Kupán. A gólokat Less Tamás, Grezsák és Leandro szerezték.

8. helyen az RKSK

3-1-es győzelmet aratott idegenben az RKSK NBIII-mas férfi labdarúgó csapata, felkapaszkodva ezzel a tabella 8. helyére. Less Tamás és a dél-amerikai Fritz Ruenes Alejandro Arnoldo rúgták a gólokat a Tiszaújvárosnak. A csapat legközelebb szeptember 25-én az Edző téren lép pályára a Gyöngyös ellen.

A döntetlenek után hazai pályán nyert az RKSK

2-0-ás győzelmet aratott a Balassagyarmat ellen az RKSK NB III-mas féri labdarúgó csapata szeptember 10-én az Edző téri pályán. A két hazai gólt az eddig csereként játszó, fiatal dél-amerikai játékos, Fritz Ruenes Alejandro Arnoldó rúgta. Rákosmentének így 5 pontja van, és jelenleg a 9. helyen áll a tabellán. A következő meccs szeptember 17-én lesz Tiszaújvárosban. Azt követően itthon játszanak a fiúk. A Gyöngyös elleni mérkőzés szeptember 24-én, 16 órától kezdődik.

ALPEN CUP - Remekelt az RKSK utánpótlás Ausztriában

Remek eredményeket értek el az ausztriai Wolsbergben megrendezett nemzetközi labdarúgó tornán az RKSK utánpótlás csapatai. A versenyt komoly felkészülés előzte meg. Rákosmente öt csapattal, 68 gyermekkel képviseltette magát a rangadón. A fiatalok egy héten át küzdöttek magyar, osztrák, német, lengyel, holland, görög és cseh csapatokkal, aminek meg is lett az eredménye. Keller Zoltán vezetésével, a 2000-es csapat a korosztályban ugyan a döntőben egy góllal alul maradt, de így is fénylő ezüstéremmel tértek haza...

A kerület tulajdonába került az Edző tér

Rákosmente Önkormányzatának tulajdonába került az Edző téri sporttelep. A város vezetősége már régóta küzdött azért, hogy a terület az államtól átkerülhessen kerületünk fenntartásába. A pályát üzemeltető klubbal, az RKSK-val az önkormányzat újabb15 évre hosszabbította meg szerződését.